Ott Lepland avaldas esmakordselt oma esimese kohtingu tagamaad

uudised.ee

Seekord on TV3 Play saates “Minu esimene..” külas Ott Lepland, kellel ilmus hiljuti verivärske uus singel. Ta rääkis meile lähemalt oma elu esimesest tööotsast, armumisest, kohtingust ja avariist.

“Minu esimene…” keskendub tuntud inimeste erinevatele esimestele kogemustele, olgu selleks siis esimene töökoht, palk, unistuse täitumine, avarii jms. Esimese päris tööotsa sai Ott oma tädipoja kaudu. ”Õllesummerile oli vaja prügikasti lükkajaid ja muud musta tööd pidi ka tegema. Olin 16-aastane poiss ja lükkasin prügikaste ning muidugi sel hetkel tulid mulle vastu minu klassiõed,” meenutab Ott. Ta tõdeb, et tundis piinlikkust ja ostis endale sealt festivali alalt lausa hundimaski. ”Ma tõmbasin selle endale pähe iga kord, kui läksin prügikasti lükkama,” avaldab ta naljaka seiga. Täna arvab Ott, et töö on töö ja inimesed, kes seda teevad, neid tuleb väärtustada. ”Teismelise poisina tundsin häbelikkust selle töö ees, aga täna ma seda ei tunneks,” märgib ta.

Esimene suur armumine oli Otil ikkagi lasteaias. ”Huvitav, et see on mul siiani meeles, kuna ma olin 5-aastane. Ma olin kõrvuni armunud oma rühmatüdrukusse. Ma joonistasin talle pildi ja läksin panin salaja kappi,” meenutas Ott. Mis edasi juhtus ja kuhu Ott Lepland ühe tüdruku esimese kohtingule viis, kuula juba lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad