''Poissmeeste peo'' Leilat süüdistati varguses: ma arvasin, et see telefon vedeles niisama maas

uudised.ee

Kirjutasime mõnda aega tagasi, et tõsielusaates ''Poissmeeste pidu'' osalenud Leila lasti töölt lahti, kuna neiu pani pihta kliendi telefoni. Kuigi süüdlase nime ametlikult ei avaldata, sai Elu24 nii töökohast kui prokuratuurist kinnituse, et selline juhtum toimus ja telefonivaras püüti kinni. Küsisime ka Leilat selle kohta kommentaari.

Mõned nädalad tagasi selgus, et 12. augusti õhtul kella üheksa ajal varastas Rocca al Mare keskuse töötaja Prisma infoletist telefoni, mis oli kaupluses kaotatud ja sinna hoiule viidud.

Kristiine ja Rocca al Mare keskuse juht Kristjan Maaroos kinnitas Elu24-le, et selline juhtum keskuses tõesti toimus. «Toimunu menetlemine on politseile üle antud ja seetõttu me väga palju infot avaldada ei saa. Võime kinnitada, et antud isik keskuses enam ei tööta,» jäi Maaroos napisõnaliseks. Uurisime Leilat ka selle kohta ja tema sõnul vedeles telefon lihtsalt niisama maas. ''Ma mõtlesin, et ma korjan üles ja siis tuli selline süüdistus. Ma mõtlesin, et äkki ma ise viskan selle hoopis minema,'' sõnab naine, kellele jääb arusaamatuks, et kuidas teda varguses süüdistati.

 

Kommentaarid puuduvad