LISATUD UUDO SEPA KOMMENTAAR! Sisuloojad tülis! Robin Valting põrutab Kendrale: öelge keegi talle, et koroona eksisteerib

uudised.ee

Andrei Zevakiniga YouTube'i videoid tegev sisulooja Robin Valting tegi oma Twitterisse pöördumise. Nimelt palub ta kellelgi öelda Uudo Sepa pruudile, et koroona eksiteerib ja maakera on ümmargune. 

Sisulooja Kendra Katrina Könnel on oma sotsiaalmeedias avaldanud rohkelt arvamust piirnagute ebavajalikkuse üle. Nii tema kui ka tema peigmees Uudo Sepp tunduvad olevat skeptiliselt meelestatud koroonaviiruse suhtes. 

Kuna Könneli pool lendab kriitikanooli piirangute suunas, siis nüüd otsustas sisulooja Robin Valting kritiseerida kritiseerib Könneli väljavaated. "Järgmine peatus, Twitter! Pean siia nüüd rantima tulema. Keegi öelge Kendra Katrina Könnelile, et koroona eksisteerib ja maakera on ümmargune," kirjtuas Valting oma Twitteri postituses. 

Uudo Sepa sõnul ei ole Valtingu postitusel mingit alust ja Robini eesmärk on pigem sellega omale tähelepanu saada. Kas Kendra ja Robini vahel on isiklik vimm, Sepp kommenteerida ei soovinud. 

Kommentaarid puuduvad