Staarisaate finalist Marten avalikustas, kes ta sooviks olla: ta on kohutavalt hea inimene

uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” üheks finalistiks on 21-aastane Marten Põldmets, kes on pärit Kohilast. Uurisime lähemalt, mis oli Marteni viimase sõnumi sisu, mida ta kõige enam kardab, mida ta plaanib auhinna rahaga teeks ning mis on fakt, mida laiem avalikkus tema kohta veel ei tea.

“Viimane sõnum tuli minu lauluõpetajalt ja see oli täis rõõmu ja sõnu, et põhimõtteliselt on ta minu üle uhke,” rääkis Marten naerusuil oma viimasest sõnumist. Kõige rohkem kardabki Marten läbipõlemist, läbikukkumist ja teadmatust.

Kui Marten saaks olla üheks päevaks ükskõik kes, siis ta oleks oma ema. “Ta on kohutavalt hea inimene,” tähendas Marten. 

Vaata Marteni kõiki vastuseid lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad