Homme
06. dets
-18...-7
-23...-8
Ülehomme
07. dets
-14...-5
-27...-8

Meelelahutus

Staarisaate finalist Tiina on varasemalt töötanud hoopis professionaalses teatris näitlejana 

Foto: Mardo Männimägi
14:00 22. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” üheks finalistiks on Kohilast pärist 26-aastane Tiina Adamson. Uurisime lähemalt, mis on Tiina eredaim lapsepõlve mälestus, mida ta kõige enam kardab, mis asjad peavad tal alati külmkapis olema ning millist fakti tema kohta teised ei tea.

Tiina eredaim mälestus lapsepõlvest seostub laulmisega. "Ma käisin korvpallikoolis Raplas ja seal korvpallikooli kõrval oli laulustuudio," meenutas Tiina ning lisas, et ükskord stuudiost mööda jalutades vaatas ta sealsest aknast sisse. "Nägin, kuidas teised lauljad laulavad mikrofoni ning ma mäletan mind läbis pealaest jalatallani selline tunne, et ma tahan ka laulda miksrofoni." Tiina sõnul oli ta juba järgmisel aastal laulustuudios ja laulis mikrofoni. 

Üllatav fakt, mida paljud Tiina kohta ei tea, on see, et ta töötas kaks aastat teatris näitlejana. "Ma mängisin Noorsooteatris, endises Nukuteatris, Pollyanna lavastuses peaosa," rääkis Tiina. Tiina teatas ka, et tal on piimatalumatus ning seepärast peab tema külmkapis leiduma alati kaerapiim. 

Vaata Tiina kõiki vastuseid lähemalt videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!