Supervormi saladus? Staarisaate finalist Maribel avaldas, mida tema külmkapist alati leida võib

uudised.ee

Üks kümnest ”Eesti otsib superstaari” finalistist on 18-aastane Maribel Vääna, kes on pärit Tallinnast. Uurisime lähemalt, milline on tema eredaim mälestus lapsepõlvest, kes ta sooviks olla üheks päevaks, mis on alati tema külmkapis ja millist fakti laiem avalikkus tema kohta veel ei tea.

Maribel tegeleb ka modellindusega, mistõttu uurisime, millised kaks asja peavad alati tema külmkapis olema. “Kindlasti peavad mul olema pakk pelmeene ja õunamahl,” teatas Maribel.  

“Ma tahaksion olla Marilyn Monroe,” arvas Maribel, kui tal oleks võimalus üheks päevaks olla keegi teine. “Lendaks ajas tagasi 1950ndatesse ja oleksin Marilyn Monroe,” täpsustas ta. Maribeli sõnul kardab ka kõige enam oma perekonna kaotust. Varasemalt on ta ka öelnud, et kõige suurem kingitus talle oli tema väikene õde. 

Vaata Maribeli kõiki vastuseid lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad