Uudis täiendatud! Tõeline korralagedus: torm viis Kristjan Jõekalda maja eest postkasti minema

uudised.ee

"Olen teel ehituspoodi, et osta uus postkast ja ka Kroonika, sest torm viis need minema," räägib Kristjan Jõekalda abikaasa Maris, kes leidis varahommikul õuelt tuule poolt katki murtud ja tühja postkasti.

Viimsi poolsaarel möllasid öösel tõelised tormituuled, mis lennutasid ringi ka terassimööblit. "Eks muidugi ma kolinat kuulsin jah, aga ei tulnud selle peale, et ta nii tugev on, ja et ta hommikuks terrassimööbli nagu lume kuhja on lükanud," räägib Maris.

„Tegelikult viis tuul minema postkasti kaane, aga olukord on kontorolli all,“ kinnitas Jõekalda TV3le, lisades kergendusega, et see-eest on TV3 poolt talle juubeliks kingitud nimeline pink tormimöllule suurepäraselt vastu pidanud ja seisab kindlalt paigas.

 

Kommentaarid puuduvad