Ei sammugi vanemate jälgedes? Birgit Sarrap: poeg täiesti keeldub muusikaga tegelemisest

uudised.ee

Eilses reedeõhtuses otsesaates "Teet, Kristjan ja sõbrad" käis külas laulja Birgit Sarrap. Birgit Sarrap rääkis kohtunikurollist saates "Eesti otsib superstaari" ning oma 15-aasta tagusest kogemusest ja võidust samas saates. Küsimuse peale, kas ka lauljatar oma lastele soovitaks saatesse minna, teatas Birgit, et tema pojale muusikaga tegelemine hetkel üldse ei meeldi. 

"Varsti on su enda lapsed selles eas, kus nad võiksid proovida ja katsetada oma esimesi laulukonkursse või astuda "Eesti otsib superstaari" lavale. Mis sa neile ütleksid, kas sa julgustaksid neid sinna mina?" uuris saatejuht Teet lauljanna käest. 

"Kui ma kuulen ja näen, et nad on tasemel siis ma kindlasti julgustaksin," ütles Birgit. "Tüdruku puhul on näha, et midagi sealt võib kooruda," rääkis Birgit, kuid lisas, et pojale ei meeldi muusika üldse. "8-aastane poes täiesti keeldub muusikaga tegelemisest. Me oleme erinevaid koore katsetanud ja ta ei ole mitte üheski püsinud," tõdes Birgit. Lauljanna sõnul on hetkel näha, et pojale ei meeldi laulda. 

Birgit usub, et see on teatud mõttes ema ja isa roll oma lastele õigel hetkel soovitada, kas osaleda või pigem mitte osaleda. 

Vaata Birgitiga tehtud täispikka intervjuud "Teet, Kristjan ja sõbrad" saatest! 

 

 

Kommentaarid puuduvad