Sealt see šarmantsus pärineb? Staarisaate finalistil Ingmaril on ka ühe välisriigi kodakondsus

uudised.ee

Üks kümnest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on 17-aastane Ingmar Erik Kiviloo, kes on pärit Tallinnast. Uurisime lähemalt, milline on tema eredaim mälestus lapsepõlvest, kes ta sooviks olla üheks päevaks, mida ta auhinnarahaga teeks ja millist fakti laiem avalikkus tema kohta veel ei tea.

Ingmari sõnul pole siin elus midagi, mida ta kardaks. "Võib-olla mõni inimene ütleb, et läbikukkumist, aga mina ütleksin, et igast katsumusest on võimalik midagi õppida ja midagi ei tuleks tegelikult karta," rääkis Ingmar.

Auhinnaraha kasutaks Ingmar selleks, et suunduda mõnda välisülikooli muusikat õppima. "Ma arvan, et üks asi, mida paljud minu kohta ei tea, on see, et ma olen läbi oma isa ka Kanada kodanik," teatas Ingmar. 

Vaata kõiki Ingmari vastuseid videost!

Kommentaarid puuduvad