Homme
06. dets
-18...-7
-23...-8
Ülehomme
07. dets
-14...-5
-27...-8

Meelelahutus

Üllatav amet! Staarisaate finalist Merili esimene töökoht oli Kaitseväes 

13:00 23. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Üks kümnest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on 30-aastane Merili Käsper, kes on pärit Viinistult. Uurisime lähemalt, milline on tema eredaim mälestus lapsepõlvest, kes ta sooviks üheks päevaks olla ja millist fakti laiem avalikkus tema kohta veel ei tea.

Kui enamik staarisaate finaliste sooviksid üheks päevaks olla mõni tuntud muusik või artist, siis Merili sõnul sooviks ta üheks päevaks olla delfiin. "Sa saad ujuda ja oled hästi vaba. Teed, mis tahad," selgitas Merili. "Neil tundub lõbus olevat," lisas ta. 

Merili kasutaks auhinnaraha, et minna reisima. Lauljat on välismaailm paelunud ka varasemalt, sest ta on elanud ja töötanud välisriigis. "Näiteks Austraalias reisides mõned aastad tagasi, siis õppisin ka traktorit juhtima ja erinevaid muid põllumasinaid," ütles Merili huvitava fakti enda kohta. Merili sõnul ei pruugi paljud teada ka seda, et tema esimene ametlik töökoht oli Kaitseväes valvuri ametikohal. 

Vaata Merili kõiki vastuseid videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!