Vägev! Eesti lauljanna teeb koostööd ühe parima Soome produtsendiga

uudised.ee

Eilses "Teet, Kristjan ja sõbrad" saates käis külas lauljanna Laura Põldvere, kes on viimastel aastatel palju muusikat teinud Soomes. Lauljannal oli rõõm teatada, et teeb koostööd ühe tuntuima Soome produtsendi Janne Huttuneniga, kellega koostöös valminud laulu Laura televaatajatele esitas. 

Laura teatas, et praegu töötab ta hetkel jälle rohkem kodumaal, kuid käib aktiivselt Soomes. "Teen sealpool muusikat ja teen siin samuti, aga seal on sellised toredad uued koostööpartnerid," oli Laural hea meel teatada.  "Ma andsin end üheksanda albumi välja koos Vaasa produktsiooniettevõttega," rääkis Laura ja lisas, et teeb koostööd Soome produtsendi Janne Huttuneniga. 

"Kui kõva produtsent ta on?" küsis Teet. Laura sõnul produtseerib Huttunen Soomes populaarsemaid saateid nagu "Masik laulja" ja "The Voice" ning on välja andnud paar plaatinumalbumit. 

Kristjan uuris kuulujuttude kohta, kas Laura tegeleb Soomes lisaks muusikale ka kinnisvaraäriga. "Kinnisvaraäris ma ei ole olnud," lükkas Laura kuulujutud ümber. 

Vaata Soome produtsendiga koostöös valminud Laura uue loo esitust "Teet, Krisjtani ja sõbrad" saatest! 

 

 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad