“Eesti otsib superstaari” erisaade annab võimaluse piiluda saate lava taha!

uudised.ee

Täna astuvad „Eesti otsib superstaari“ lavale kaheksanda hooaja finalistid – kümme andekat superstaariks pürgijat, kelle seast hääletavad vaatajad saate lõpus välja ühe. Enne otsesaadet jõuab aga eetrisse esimene erisaade, kus saab näha, kuidas osalejad saateks valmistuvad.

„Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja kümme finalisti on: Merili Käsper, Märten Männiste, Tiina Adamson, Marten Põldmets, Alika Milova, Andreas Pall, Wanda-Helene Ollep, Maribel Vääna, Ingmar Erik Kiviloo, Diana Maria Toomingas. Saates kõlavad lood iga finalisti muusikalise iidoli repertuaarist: „Billie Jean”, „You'll Be in My Heart“, „God Is a Woman”, „Ei”, „Whole Lotta Love”, „I Write Sins Not Tradegies”, „At Last”, „Wings”,  „Always on My Mind”, „Welcome to the Jungle”.

Alates tänasest on igal finalistil oma telefoninumber, mis jääb samaks saate lõpuni. Just neil numbritel saavad televaatajad ja fännid oma lemmiku poolt hääletada.

MERILI KÄSPER:  900 73 01

MÄRTEN MÄNNISTE: 900 73 02

TIINA ADAMSON: 900 73 03

MARTEN PÕLDMETS: 900 73 04

ALIKA MILOVA: 900 73 05

ANDREAS PALL: 900 73 06

WANDA-HELENE OLLEP: 900 73 07

MARIBEL VÄÄNA: 900 73 08

INGMAR ERIK KIVILOO: 900 73 09

DIANA MARIA TOOMINGAS: 900 73 10

Enne otsesaadet jõuab Mikk Mäe juhtimisel eetrisse uus pühapäevaõhtune erisaade „Eesti otsib superstaari: Lava taga“, mis hakkab tutvustama osalejate ettevõtmisi saateks valmistumise perioodil ning annab erilise võimaluse piiluda kaamera ja lava taha.

„Eesti otsib superstaari: Lava taga“ Mikk Mäe juhtimisel alustab TV3s täna kell 19.30.

 „Eesti otsib superstaari“ esimene finaalsaade Karl-Erik Taukari juhtimisel alustab otse-eetris täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad