Eriti glamuurne galerii! “Eesti otsib superstaari” finalistid käisid vingel fotosessioonil

uudised.ee

Täna astuvad „Eesti otsib superstaari“ lavale kaheksanda hooaja finalistid – kümme andekat superstaariks pürgijat, kelle seast hääletavad vaatajad saate lõpus välja ühe. Enne otsesaadet jõuab aga eetrisse esimene erisaade, kus saab näha, kuidas osalejad saateks valmistuvad.

„Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja kümme finalisti on: Merili Käsper, Märten Männiste, Tiina Adamson, Marten Põldmets, Alika Milova, Andreas Pall, Wanda-Helene Ollep, Maribel Vääna, Ingmar Erik Kiviloo, Diana Maria Toomingas. Saates kõlavad lood iga finalisti muusikalise iidoli repertuaarist: „Billie Jean”, „You’ll Be in My Heart“, „God Is a Woman”, „Ei”, „Whole Lotta Love”, „I Write Sins Not Tradegies”, „At Last”, „Wings”,  „Always on My Mind”, „Welcome to the Jungle”.

Enne pühapäevast saadet käisid kõik finalistid fotostuudios, kus jäädvustati ajalooline grupifoto ja kõikide osalejate imekaunid portreed.

Vaata eksklusiivset behind the scenes galeriid!

 

Kommentaarid puuduvad