Vinge värk! Maailmakuulus laulja tegi Eesti superstaaridega videokõne

uudised.ee

Eilses ''Eesti otsib superstaari'' saates laulsid staariks pürgijad oma iidolite laule. Kuid enne seda üllatas neid maailmakuulus Ed Sheeran, kes jagas noortele lauljatele nippe ja soovis neile palju edu.

Superstaarisaate osalejad said võimaluse ka küsida tuntud muusikult küsimusi. Üks neist oli see, et mida teha enne lavale minekut. ''Mõni teeb täies mahus soojenduse. Mina aga võtan kitarri ja teen ühe laulu. Veendun, et kõik sujub ja siis lähen alles lavale. Ei tee paha, kui juua mett, sidrunit ja ingverit. See on müüt, et lauljana pead sa enne lavale minekut alkoholi võtma. Laval olles võid arvata, et see on lahe, aga keegi teine nii ei arva,'' õpetab meie superstaaridele Ed Sheeran.

''Soovin teile saates palju edu. Püüdke oma unistusi ikka edasi. Need saavad teoks, kui teete nende nimel palju tööd,'' julgustas Ed Sheeran. Vaata kogu intervjuud temaga lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad