Heidy Purga tegi Birgitile ja Koidule kohtunikelauas märkuse: ma ei tea, kas nii on päris kohane öelda

uudised.ee

Eilses ”Eesti otsib superstaari” saates esitasid lauljad oma iidolite lugusid. Pärast Maribel Vääna üleastumist ütlesid kohtunikud Birgit Sarrap ja Koit Toome, et esitus oli igati hea, aga lauluvalik polnud nende isiklik lemmik. Mihkel Rauda asendama tulnud Heidy Purga tegi seepeale märkuse ja ütles, et kohtunikud võiksid eelkõige lauljale kaasa elada.

”Kõigepealt ma tahaks teile öelda, et ma ei tea, kas superstaarisaate kohtunikel on päris kohane öelda üsna mitu korda ühe saate jooksul, et see ei ole päris minu stiil, selle asemel, et lauljale kaasa elada või mõista teda, miks ta selliseid valikuid võis teha,” lausus Purga pärast Maribeli esitust.

Ta lisas, et üks hea laulja ja selle laulja omadused, mis teevad teda tulevikus väga heaks lauljaks, on kahtlemata need asjaolud, et ta peab proovima väga erinevaid asju ning ta peab tegema neid nii hästi, kui ta suudab. Vaata kogu olukorda videost pärast Maribel Vääna esitust.

Kommentaarid puuduvad