Täna
05. dets
-14...-3
-18...-4
Homme
06. dets
-17...-6
-22...-7

Meelelahutus

Kohutav veretöö! Eesti krimilood: sarimõrtsukad Ustimenko ja Medved

Foto: Delfi
13:00 25. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Täna õhtu kell 21.30 jõuab eetrisse "Eesti krimilood" kaheksas osa, mis avab sarimõrvarite Ustimenko ja Medvedi mõrva asjaolud. Lugu taaslavastati tollal juhtumiga tegelenud  ülemkomissar Aleksander Žegulovi valvsa pilgu all ning loos on kasutatud ka originaalkaadreid. 

2002 aasta kevadel toimus üle Eesti raskete kuritegude laine. Plahvatused Roosikrantsi tänavarelvapoes, taksojuhtide röövimine ja tapmine Tartus ja Tallinnas, keldripoe müüja tapmine Tartus, rahavedaja rööv Sillamäel, relvapoe müüja tapmine Tallinnas ja teised rasked kuriteod. Keskkriminaalpolitseinikud tuvastasid toona, et juhtumid on omavahel seotud ja tegemist on sarikurjategijatega - Juri Ustimenko ja Dmitri Medved. 

Juri Ustimenkost sai ühtlasi noorim vang, kellele Eestis eluaegne vanglakaristus määrati. 

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!