Täna
05. dets
-14...-3
-18...-4
Homme
06. dets
-17...-6
-22...-7

Meelelahutus

Üle piiri? Juutuuber Andrei Zevakin tegi oma skandaalist fänninänni

Foto: Erakogu/Instagram
14:57 25. oktoober 2021

Tuntud produtsent, juutuuber ja muusik Andrei Zevakin on pannud sisuloome täiel käigul enda kasuks tööle. Noormees avalikustas oma videotest inspireeritud fännikollektsiooni, kust leiab humoorikatega kirjadega pusasid, tasse, sokke ja lausa beebibodisid, vahendab Elu24.

Andrei Zevakin lõi käed firmaga Arcadewrld, mis valmistab retro-futuristlikus stiilis tänavarõivaid. «Just olime mõtlemas uue kollektsiooni peale ja et kuidas võiks sellele läheneda. Aarcadewrldi kutid pakkusid välja, et võiks collab'i (koostöö – toim) teha selles osas. Lõime käed ja edastasin visiooni, kuhu suunas võiks liikuda,» rääkis ta.

Nännilt ja rõivastelt leiab mitmeid fraase, mis on ennekõike tuttavad Andrei suurtele fännidele. Kollektsiooni ideedega oli abiks ka tema sõber Robin Valting, kellega koos Andrei meeleolukaid videoid filmib. «Merch'i (fännikauba – toim) ideed tavaliselt sünnivad niimoodi, et kui tekib mõni fraas, mida hakatakse kasutama rohkem või mis läheb rahvale peale, siis ma panen selle kohe kirja, et see oleks kohe meeles, kui uus drop (väljalase – toim) tuleb. Samuti soovitas ka Robin paar ideed, mis võiks sees olla,» jutustas Andrei.

Loe refereeritud artiklit lähemalt siit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!