Mehed, pange end valmis! Brigitte Susanne Hunt paljastas oma esmakohtingu küsimused

uudised.ee

Seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt avaldas sotsiaalmeedias lõbusa kirjutise, kus ta avaldas küsimused, mida ta kindlasti vastassugupoolelt esmakohtingul küsib. Lisaks märkis blond kaunitar, et ei teeks ka halba, kui ta esimesel kohtingul kutsutakse välismaale.

Brigitte kirjutas lõbusa võrdluse, kus ta tõi esile, mida ta mõtles 23-aastasena kohtingule minnes, ''Mis sulle vabal ajal teha meeldib, nii lahe, et sul on autojuhiload ja me lähme sushit sööma, jalutama või kinno,'' kirjutas naine.

Nüüd soovib Brigitte märksa sügavamaid teemasid puudutada. ''Kas sinu elus leidub keegi, kes võiks tõlgendada teie sõprust kui romantilist suhet teie kahe vahel? (Jah, sinna hulka kuulub muuseas ka abielu, šokeeriv, ma tean). Kas sa oled oma sisemise lapsega kontaktis ja teinud endastoleneva, et oma traumasid teadvustada ja püüad neid aktiivselt lahendada? Kui inimesed sinu ümber räägivad kellestki, keda nad isiklikult ei tunne, halba, siis kust see nende seest tuleb ja miks? Millised on su teadmised investeerimise ning ettevõtluse alal,'' soovib naine praegu kohtingule minnes teada.

Ta ütleb, I kohtingule võiks kutsuda kohe välismaale. ''Maksan oma pileti ja hotelli ise, aga lähme eraldi lendudega ja enne Frankfurti me teineteist ei tunne,'' avalikustab naine kelmikalt.

Kommentaarid puuduvad