Täna
05. dets
-14...-3
-18...-4
Homme
06. dets
-17...-6
-22...-7

Meelelahutus

Timmeri taroskoop Kaja Kallase tähtkujule: vajate kellegi nõu, aga miskipärast te ei taha seda kuulda võtta

12:44 26. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Peaminister Kaja Kallas tegi esmaspäeval riigikogu istungil poliitilise avalduse COVID-19 olukorrast. Ta on inimene, kes peab kriisiolukorda juhtima ja riigipeana tegema tarke ning läbimõeldud valikuid. Kuna olukord on Eestis kriitiline, siis vaatasime, mida Timmeri taroskoop meie riigipeale alanud nädalaks ennustas.

Igal esmaspäeval ilmub TV3 Play keskkonnas Timmeri taroskoop. Kaja Kallas on sündinud 18. juunil ja tema tähtkujuks on Kaksikud. Kaksikud on väljendusrikkad ja kiire taibuga, nende sees on kaks isiksust korraga ning sa ei või kunagi teada, kummaga sa parajasti kohtud. Nad on suhtlevad, kommunikeerivad ning on alati valmis lõbutsema, kuid võivad ka teha kannapöörde ning hakata tõsiseks, mõtlevaks ja rahutuks. Neil on väga suur uudishimu kogu maailma vastu ja neid kummitab tihti tunne, et ei ole lihtsalt piisavalt aega kõike näha.

Mida ütlevad alanud nädalal Timmeri tarokaardid?

Sellel nädalal saavad Kaksikud mingi teate. See puudutab eeskätt tulevikuplaane. Ühtlasi on see seotud rahaga, kus te peate asju arvestama, paika panema või mingit sihti seadma.

Samuti selgub Timmeri taroskoobist, et Kaksikud vajavad sellel nädalal kellegi nõu. Millegipärast te ei kuula seda nõu ja teete asju hoopis risti vastupidi. Teil on tunne, et teie teate paremini. Te olete allumatu ja ei talu praegu seda, kui keegi tuleb ütlema, kuidas asju teha. Mõtlete asju ise välja ja seega tulete täiesti uuele lahendusele. Suures pildis võib öelda, et suurte lahenduste otsimise nädal on tulemas. Oma tervise puhul olge ettevaatlik, teil võivad olla peavalud ja need on rohkem psühholoogilised.

Nädala teine pool on seotud kuidagi koduste asjade paika panemisega. Suunate energia kodustele asjadele ja soovite seal esmalt asju paika saada. Soovitus nädalaks: tegelege praegu rohkem oma laste, kaaslase ja vanematega. Aeg soosib perekeskset olemist ja pühendage aega oma lähedastele!

Kuula kogu taroskoopi Kaksikute tähtkujule siit:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!