Tõsielusaates ''Laager'' osalenud Liidia pärast saate vaatamist: mul hakkas isegi kurb enda pärast

uudised.ee

Peagi jõuab TV3-e eetrisse uus tõsielusari ”Laager”. Uue elumuutva tõsielusarja käigus püüab üheksa erinevas vanuses inimest teejuhtide abiga pöörata oma elus uue lehekülje. Mida teha, kui sa ei meeldi enam endale? Kui kogu su olemasolu tundub mõttetu, vaevled depressiooni, sõltuvuste, rutiinse abielu või lihtsalt üleüldise elutüdimuse käes? Kuidas leida oma ellu uued sihid ja elurõõm?​

Tõsielusaates ”Laager” osalenud inimesed nägid sarja esimest osa ka ise esmakordselt. TV3 veebitoimetus uuris, millised on nende esimesed emotsioonid pärast saate vaatamist. Laagris osalenud Liidia ütles, et seda on televaataja pilguga päris pöörane vaadata. ”See, et ma nägin, milline ma ise välja nägin ja selles olekus, mis ma olin tollel ajal, hakkas mul isegi kurb enda pärast,” avaldab naine, kes on olnud kiusamise ohver ja läks saatesse ennast parandama.

Naine tõi välja, et filmimise ajal oli kõik üllatav lausa iga päev, sest osalejad ei teadnud, mis neid järgmisena ees ootab. ”Teadvustasin, et kust need probleemid on alguse saanud ja mis on need sammud, mida ma pean tegema hakkama,” räägib ta.

Vaata kogu intervjuud lähemalt siit:

“Laager” on eetris juba kolmapäeval, kell 21.30!

Kommentaarid puuduvad