Tanel Padaril ilmus sünnipäeval singel “Müüt” ja ta esitas seda fännidele üllataval moel!

uudised.ee

Tanel Padaril ilmus oma sünnipäeval ehk 27. oktoobril singel “Müüt”, mida esitleti Eestis täiesti ainulaadsel moel: praktiliselt kõik Eesti raadiod mängisid lugu samaaegselt.

Padari uus singel sündis koostöös Stig Rästaga. “Mul oli juba aastaid soov midagi koos kirjutada ning lõpuks see võimalus avanes. Stig on suurepärase tunnetusega laulukirjutaja ning olen tema tegemistele alati kaasa elanud. Esimest korda tuli meil koostegemisest juttu 2017. aasta oktoobris, küll aga esimeste nootideni jõudsime mitu aastat hiljem. Kuumad Eesti poisid oma tuntud kiiruses,” naljatleb Tanel ja lisab: “Kui kokku saime, oli Sitgil refrääni idee olemas ja läks veel paar aastat kuni jõudsime looga sellesse staadiumisse, et bändiga stuudiosse minna.”

Lugu räägib sellest, et me elame tohutus infokülluses, millest  on saanud paljude jaoks Püha Graal. “”Müüt” on lugu, mis tuletab meelde, et tegeliku ja sügavama arusaama usaldusest peaks ehitama silmast silma vaadates, mitte tuginedes kuuldule, kus on müüdid kerged tekkima.”

Taneli sõnul on tema viimane aasta olnud märgiline: “Olen leidnud enda tiimi täiendust ning seeläbi saanud uuesti rokipõldu kündma hakata. Meiega liitus kitarrist Kristjan Kaasik ja alustasime koostööd Eric Kammistega. Sel aastal oleme alustanud  Made in Baltics’i eestvedamisel flirti Sony  Music Baltics’iga. Lisaks sellele oleme saanud bändiga väga laheda publiku ees mängida ning loodetavasti ei võeta seda võimalust enam piirangute valguses kunagi ära.”

Järgmisel aastal loodab Tanel siiralt kõik kaotatud aja oma fännidega tagasi teha ning esineda võimalikult palju. “Pakkudes neile seda, mida kõige paremini oskan. Tahan olla seal, kus on minu koht ehk laval. Vastasel juhul olen nagu müütiline tegelane, kellest on palju räägitud, aga pole oma silmaga nähtud.”

“Müüdi” produtseeris Eric Kammiste, kellega algas koostöö eelmise singliga “Varjudes”. Kidrameestena on koostöö puhas lõbu ja head kraami võib sedasi suhteliselt hõlpsasti tulla veelgi. Loo miksis ja masterdas Alar Suurna. Tegu on Taneli teise looga, mis ilmub plaadifirma Made In Balticsi / Sony Musicu alt. 

Muusika: Stig Rästa, Tanel Padar
Sõnad: Tanel Padar
Vokaal: Tanel Padar
Trummid: Kaspar Kalluste
Bass: Siim Usin
Kitarr: Kristjan Kaasik
Klahvpillid: Tarvi Kull
Kitarr: Eric Kammiste

Salvestas: Siim Mäesalu
Mix ja master: Alar Suurna
Foto: Ako Lehemets / Marleen Muhuste 
Video: Ako Lehemets
Kujundus: Rainer Olbri

Tanel Padaril ilmus oma sünnipäeval ehk 27. oktoobril singel “Müüt”, mida esitleti Eestis täiesti ainulaadsel moel: praktiliselt kõik Eesti raadiod mängisid lugu samaaegselt.

Padari uus singel sündis koostöös Stig Rästaga. “Mul oli juba aastaid soov midagi koos kirjutada ning lõpuks see võimalus avanes. Stig on suurepärase tunnetusega laulukirjutaja ning olen tema tegemistele alati kaasa elanud. Esimest korda tuli meil koostegemisest juttu 2017. aasta oktoobris, küll aga esimeste nootideni jõudsime mitu aastat hiljem. Kuumad Eesti poisid oma tuntud kiiruses,” naljatleb Tanel ja lisab: “Kui kokku saime, oli Sitgil refrääni idee olemas ja läks veel paar aastat kuni jõudsime looga sellesse staadiumisse, et bändiga stuudiosse minna.”

Lugu räägib sellest, et me elame tohutus infokülluses, millest  on saanud paljude jaoks Püha Graal. “”Müüt” on lugu, mis tuletab meelde, et tegeliku ja sügavama arusaama usaldusest peaks ehitama silmast silma vaadates, mitte tuginedes kuuldule, kus on müüdid kerged tekkima.”

Taneli sõnul on tema viimane aasta olnud märgiline: “Olen leidnud enda tiimi täiendust ning seeläbi saanud uuesti rokipõldu kündma hakata. Meiega liitus kitarrist Kristjan Kaasik ja alustasime koostööd Eric Kammistega. Sel aastal oleme alustanud  Made in Baltics’i eestvedamisel flirti Sony  Music Baltics’iga. Lisaks sellele oleme saanud bändiga väga laheda publiku ees mängida ning loodetavasti ei võeta seda võimalust enam piirangute valguses kunagi ära.”

Järgmisel aastal loodab Tanel siiralt kõik kaotatud aja oma fännidega tagasi teha ning esineda võimalikult palju. “Pakkudes neile seda, mida kõige paremini oskan. Tahan olla seal, kus on minu koht ehk laval. Vastasel juhul olen nagu müütiline tegelane, kellest on palju räägitud, aga pole oma silmaga nähtud.”

“Müüdi” produtseeris Eric Kammiste, kellega algas koostöö eelmise singliga “Varjudes”. Kidrameestena on koostöö puhas lõbu ja head kraami võib sedasi suhteliselt hõlpsasti tulla veelgi. Loo miksis ja masterdas Alar Suurna. Tegu on Taneli teise looga, mis ilmub plaadifirma Made In Balticsi / Sony Musicu alt. 

Muusika: Stig Rästa, Tanel Padar
Sõnad: Tanel Padar
Vokaal: Tanel Padar
Trummid: Kaspar Kalluste
Bass: Siim Usin
Kitarr: Kristjan Kaasik
Klahvpillid: Tarvi Kull
Kitarr: Eric Kammiste

Salvestas: Siim Mäesalu
Mix ja master: Alar Suurna
Foto: Ako Lehemets / Marleen Muhuste 
Video: Ako Lehemets
Kujundus: Rainer Olbri

Kommentaarid puuduvad