“Eestlaste kolmnurgas” tuntust kogunud Jaanus tahab uut algust: mu elu on täitsa põrgu! 

uudised.ee

Jaanus Meidla on tuntud figuur "Eestlaste kolmnurgast", kes tegi seal üsna kummalisi videosid. Mees tõdeb, et seal sai nalja natuke tehtud ja ta ei mõelnud kõike päris läbi - enamus ajast said kõik lollused tehtud purjuspäi ja kahetseb seda, sest inimesed pole siiani sellest lahti lasknud ja tööd ta enam ei leia.

Elu on kui põrgu ning Jaanust kimbutavad rahamured, elamismured ja kaaslast tal pole. Jaanus tahab kõige rohkem nüüd oma elus uue ja puhta lehe pöörata, ehkki tema videod olid popid ja ta isegi üritas nendega raha teenida.

Peale selle on Jaanusel väga suured võlad tekkinud kuskil 10 000 euro kanti ja see takistab tal normaalset tööd leidmast. leida normaalset tööd. Erialast haridust tal ei ole, aga Jaanus soovib teha juhutöid, kus ta saab kedagi aidata.

Kommentaarid puuduvad