KÄTTEMAKSUKONTOR 300 GALERII: Meenuta seriaali parimaid hetki ja legendaarsemaid tegelasi

uudised.ee

Täna kell 21.00 jõuab eetrisse seriaali “Kättemaksukontor” 300. osa. Eestis toodetava kriminaalkomöödisarja esimene osa läks eetrisse 30. aprilli 2009. aastal ja veel tänaselgi päeval on tegemist ühe populaarseima kodumaise seriaaliga.

Aastatel jooksul on seriaalis näidelnud mitmeid armastatud näitlejaid ning avaliku elu tegelasi. Ühte peaosatäitjat Marion Pärna kehastab esimest hooajast kuni tänase päevani näitlejanna Kadri Rämmeld, kes on kõige kauem seriaalis mänginud näitleja.

Peaosades on aastate jooksul mänginud veel Maarika Vaarik, Elina Purde, Jaan Rekkor, Märt Avandi, Ott Sepp, Adeele Sepp ja Ragne Veesalu. Kõrvalosades on saanud näha armastatud näitlejaid Kristjan Sarve, Sergo Varest, Carmen Mikivere, Sepo Seemanit, Marilyn Jurmanit, Juss Haasmat ja paljusid teisi.  

Seriaalis on üles astunud ka tuntud  lauljad nagu Eda-Ines Etti, Lenna Kuurmaa, Ott Lepland ja teised. 

Tänaõhtuses osas saab näha endised politseiuurijad Gerth Maango ja Kaspar Tuvi. 

Vaata nostalgilist galeriid: 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad