Merlyn Uusküla koroonakriisist: sulgesin postituse kommentaarid, kuna ma ei oota siia alla laata

uudised.ee

Sellel nädalal jõustuvad uued piirangud. Lauljatar Merlyn Uusküla teada, et tal jäävad päevapealt kontserdid ära. Seepeale tegi Uusküla sotsiaalmeedias postituse, kus avaldas arvamust tekkinud olukorra üle ja arutles, et ei mõista olukorda, kus osad pingutavad ja teised trambivad jalgu ning mõtlevad ainult endale.

”Tänaste uudiste taustal, et meelelahutus ja üritused taas kokku tõmmatakse juba kolmas kord kahe aasta jooksul, on tekkinud artistina erakordselt tühi tunne sisse. Kui ma seda uudist nägin, siis vist isegi ei liikunud mu näos ükski närv, ütlesin ainult: ”Ahah, selge siis.” See näitab, mida see ligi kaks aastat on valdkonnale teinud, et sa isegi ei imesta selle üle, et sul jälle paarkümmend esinemist lähiajal ära jääb. Ma ütlen ausalt, ma olen väga väsinud sellest kõigest. Just nädal tagasi olin rõõmus, et sügis-talve graafik on juba väga kena, et lõpuks saab normaalselt oma tööd ka teha. Ja näe, täna päevapealt jälle jäävad enamus asjad ära taas…Kirjad ja kõned järjest tulevad,” räägib lauljatar.

Merlyn Uusküla on vaktsineeritud. ”Tegin seda esmalt iseenda pärast, kuna põdesin Covidit pigem raskelt ja uuesti enam seda ei soovi, tegin seda vanemate lähedaste pärast,” lausub ta.

”Kuna Eestis on riiklik kriisikommunikatsioon olnud ääretult nõrk ja vajaks tugevalt erasektori abi, siis on laialdaselt on pead tõstnud ka erinevad teoreetikud. Neid inimesi on Eestis väga palju, kes on sattunud erinevate teooriate mõju alla, alustades sellest, et vaktsiin muutub su kehas kiibiks kuni selleni välja, et aasta pärast surevad kõik vaktsineeritud inimesed ära,” arutleb naine.

Loe kogu Merlyn Uusküla sotsiaalmeedia postitust siit:

Kommentaarid puuduvad