Elina Born on võimsalt tagasi! Lauljatar naaseb areenile värske soolosingliga “Linnuteid”

uudised.ee

Eesti armastatumaid noori naisartiste, Elina Born naaseb peale 2-aastast pausi värske soolosingliga “Linnuteid.” Laulu autoriteks on lisaks Elinale endale ka produtsendid Gevin Niglas ja Karl Killing ning nublu.

“Linnuteid” peegeldab nii sisus kui ka videos Elina suhtlust iseendaga: “On oluline, et aktsepteeriksin end sellisena nagu olen - võin põgeneda ükskõik kuhu või kui kaugele, kuid lõpuks pean ikkagi elama iseendaga. Võtan end omaks täielikult, kõigi oma heade ja halbade külgedega! Tihti on meie sees justkui veel keegi, kes tahab välja tulla ja ennast näidata, aga meie oma alteregod ja ebakindlused hoiavad tagasi.”

Kaasakiskuvale loole vändati muusikavideo Vene Draamateatris ja see kujutabki “Linnuteid” olemust, kus Elina sees elavad erinevad Elinad ta ümber piiravad ja nurka suruvad. 

Video tegi produktsioonifirma Riba Films: "Meil on siiralt hea meel selle üle, et kõik neli Elinat leidsid ühise aja, et videosse tulla. Ühtlasi poleks me ilma Geisha kommidest saadud suhkrupauguta seda kõike valmis teinud."

Elina on uue loo ilmumise üle väga elevil: “Kogu protsess on olnud päris pikk, loo kirjutasime tegelikult juba suvel. Avalikus mõttes olen muusikast päris pikalt eemal olnud - viimane soolosingel “Kordumatu” ilmus üle kahe aasta tagasi. Vahepealne aeg on siiski olnud tegus ja täis muusikat - pidevad stuudiosessioonid ja laulukirjutamislaagrid ja olen vahepeal teinud koostööd väga erinevate muusikutega nii Eestist kui välismaalt. Nende kahe aasta kirsiks on ehk eelmisel kevadel ilmunud “niiea” koos villemdrillemiga.”

2012. aastal televaatajate südamed võitnud Elina Born pidi Eesti otsib superstaari saates leppima küll hõbemedaliga, kuid on pea kümneaastase karjääri jooksul end tõestanud kui saatesarja edukaima kasvandikuna. 2015. aastal Eurovisiooni lauluvõitsluselt koos Stig Rästaga 6. koha koju toonud Elina karjäärile järgnes omanimeline debüütalbum ning rohked esinemised siin ja sealpool piiri. 2018. aasta tõi Bornile plaadilepingu Universal Musicuga, järgnesid hittsinglid “Jagatud saladus” koos Jüri Pootsmanniga, soolohitt “Tagasi me” ning mullu suvel raadiod ja digitabelid vallutanud suurlugu “niiea” koos villemdrillemiga.

Kuula Elina Borni uut lugu siit:

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad