''Kirsikivi'' I Reketi uues muusikavideos teeb kaasa salapärane naisterahvas

uudised.ee

Täna, 29. oktoobril andis reket enda plaadifirma alt välja uue loo koos mobile-first muusikavideoga, mis kannab nime “Kirsikivi”.

Kui alles möödunud nädalal üllatas reket oma fänne uue looga “Eikellegi Ma”, siis tööka artistina teeb ta seda jälle: „Peab tunnistama, et vahepeal oli minu soolomuusikas pikem paus, mil kogusin uusi mõtteid. Paus on läbi saanud ning valmis ka teine lauluke,” kommenteerib artist ise.

Äsja ilmunud lugu “Kirsikivi” räägib sellest, kui hindamatu väärtusega võivad olla videojäädvustused. Loo sõnumis on rõhku pandud inimestevahelise suhete ebakõlale ning salapärastele tunnetele. Uue loo muusikavideo puhul on tegemist teadaolevalt Eesti esimese vertikaalse muusikavideoga: „Tänapäeval veedavad paljud aega oma mobiiltelefonides, mistõttu tundus ka loogiline filmida muusikavideo vertikaalis,” lisab reket.

Videos kehastavad peategelasi näitleja Steffi Pähn ja artist reket ise. Režissöör ja monteerija on Joosep Kask ning operaator Mart Vares. Muusikavideot oli võimalik vaadata 2 päeva varem Apollo TV platvormil.

Loo on produtseerinud Noyade ja miksinud ning masterdanud Vallo Kikas.

Alles möödunud nädalal andis reket välja uue loo “Eikellegi Ma”, mis võeti vastu väga soojalt ning on vallutamas täna ka Eesti Spotify ja YouTube’i edetabeleid.

Kuula Reketi uut lugu siin:

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad