Kirsti Timmer pettunult: Kaja Kallas, te läksite minu jaoks üle piiri!

uudised.ee

Praegune olukord riigis tekitab paljudes inimestes nõutust. Kirsti Timmer kirjutas oma sotsiaalmeedia kontol, et ta ei suuda enam vait olla. Timmer sõnab, et ta ei taha sekkuda sellesse teemasse ja lisab, et ei talu neid vaidlusi ja kaklusi Fcebookis, aga kusagil tuleb piir ette, lapsed on olulisemad kui riigi raisatud raha, vähemalt iga ema jaoks.

”Ma arvasin, et ma ei kommenteeri seda teemat, aga nüüd ei saa enam vait olla. Kaja Kallas, kirjutan selle postituse kolme lapse emana. 2019. aasta sügisel palus TV3 mul ennustada aastavahetussaate tarvis, mida toob aasta 2020. Sel ajal ei olnud koroonat olemas. Ennustasin, et tuleb hingamisteede haiguse puhang, mis niidab massiliselt inimesi. 2020 tõi meile koroona. Samal kevadel paluti mul vaadata kaua see epideemia kestab. Nägin kolme lainet, see kõik on videopildina olemas, tõestatav. Paljud vaidlesid vastu, see lihtne nohu-köha, kohe läheb üle,” kirjtuas Timmer.

Timmeris tekitab hetkel kõige rohkem trotsi, et nõutakse laste vaktsineerimist. ”Ma ei ole vaktsiinivastane, mul on kaks doosi õlas, mul on pass olemas. Mu tütrel on vaktsiinid tehtud, aga oma kaht alaealist poega ma ei ole nõus vaktsineerima. Algusest peale oli jutt, et lapsi ei vaktsineerita,” kirjutab Timmer.

Loe Kirsti Timmeri täispikka sotsiaalmeedia postitust siit:

Kommentaarid puuduvad