Tule taevas appi! Tuntud muusiku üleskutse minna kassapidajaid terroriseerima sai teoks

uudised.ee

Tuntud trummar Jaak Aheliku üleskutse protestida poodides maskikandmise kohustuse vastu kaupu letile kuhjates ja neid siis demonstratiivselt maski eest rebides sinna jättes on juba leidnud esimesi järgijaid, vahendab Delfi Ärileht. Tekib küsimus, et mis toimub ja kuidas selline käitumine kaasa aitab?

Juba esmaspäeval teavitas politsei kaupmehi, et piirangute vastu kutsuti sotsiaalmeedias üles teatud inimesti läbi viima provokatiivseid aktsioone toidupoodides. Inimesi kutsuti üles sisenema poodidesse maskita, laduma käru täis külmutatud tooteid ja kassas demonstratiivselt keelduma maski ette panemast. Seejärel soovitati jätta kõik tooted kassalindile teenindajate koristada.

Kolmapäeva õhtul hakkas sotsiaalmeedias ringlema Selveri juhatajatele saadetud kiri, kus teatati, et maskita kliente mingil juhul ei teenindataks. “Kui kassas hakkab tasuma klient, kellel pole maski ees, siis palun teenindamine pooleli jätta või mitte alustada kaupade kassasse sisestamist enne, kui mask on ette pandud,” seisis kirjas.

Loe refereeritud artiklit edasi lähemalt Delfist.

Kommentaarid puuduvad