Igavesti meeldejääv reisiseik: tuntud telenäod sattusid hotelli asemel hoopis kenstakasse asutusse

uudised.ee

Eilses reedeõhtuses saates “Teet, Kristjan ja sõbrad” käisid külas saatejuht Sirje Eesmaa ja TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann. Külalised rääkisid Sirje uuest saatest ning meenutasid vahvaid ja ka šokeerivaid reisiseiklusi. 

Eelmisel nädalal jõudis eetrisse Sirje Eesmae esimene autorisaade “Pühapäev Sirjega”. “Saade sündis nii, et bossid leidsid, et aitab vastu vaidlemisest ja aeg on teha endanimeline saade. Mis mul muud üle jäi, ma pidin lihtsalt kuuletuma,” tõdes Sirje naljaga. Tema sõnul on saate eesmärk luua inimestele positiivne meeleolu pühapäeva õhtuks. “Et nad saaksid tunda ennast hästi pärast seda saate vaatamist ja minna uuele nädala rõõmsalt vastu,” selgitas Sirje.

Annely sõnul punnis Sirje alguses vastu, aga siis ta nõustus ning esimene saade võeti väga soojalt vastu. Annely ise teeb Sirje saates rubriiki “Väikesed asjatundjad” ehk lapsesuu.

Teet märkis ära, et Sirje ja Annely on olnud aastaid kolleegid ja lisaks on nad ka väga head sõbrannad. “Täpselt nagu sina ja Kristjan,” ütles Annely Teedule. Teet palus seepeale saatekülalistel meenutada mõnd vahvat reisiseiklust, sest Sirje ja Annely võtavad samuti tihti reisiseiklusi ette.

Huvitav seik juhtus naistel Portugali reisil. “Sellel reisil puudus igasugune glamuur,” tõdes Annely, et nad käisid seljakoti reisil. Naistel oli plaanis ööbida tuttavate juures, aga esimeseks ööks valisid kõige odavama hosteli. “Kui meid sinna sisse juhatati, siis tuba oli väga imelik - sinine-roheline valgus, pimedavõitu, kempsupott oli voodi kõrval... Ja siis hakkas koitma,” meenutas Sirje.

“See ei olnud 15 eurot odav hostel, vaid see koht oli bordell," rääkis Annely. "Siis minul, kõige nooremal, kaine mõistus päästis. Läksime uuesti trepist alla ja ütlesime omanikule, et tahame raha tagasi,” meenutas Annely. Omanik oli muutunud väga kurjaks ja naised raha tagasi ei andnud, kuid vähemalt õnnestus neil tagasi saada pass, mis retseptsiooni oli antud. Annely sõnul oli tegemist väga koleda lõpuga looga.

Lisaks rääkis Annely loo, kus nad käisid koos Sirjega New Yorgis. Nad olid tema sõnul ainukesed naised linnas, kes kleite kandsid. Kohalikud olid kõik vaadanud naisi ning alguses hakkas lausa imelik. Kuid siis hakati komplimente tegema. 

Ühel hetkel me avastasime, et eesti naised ongi naiselikmad kui ameerika naised, kes kannavad vaid liibuvaid pükse, rääkis Annely. 

Lisaks õnnestus Annelyl ka New Yorgi metroojaamas akordioniga “Kungla rahvast” musitseerida. 

Vaata täispikka intervjuud Sirje Eesmaa ja Annely Adermanniga "Teet, Kristjan ja sõbrad" saatest. 

 

Kommentaarid puuduvad