Kurioosne? Liis Lemsalu rääkis oma ebaharilikust lapsepõlvehirmust: nüüd me oleme sõbraks saanud

uudised.ee

Eilses reedeõhtuses saates “Teet, Kristjan ja sõbrad” käis külas lauljanna Liis Lemsalu. Lauljatar avaldas saates oma lapsepõlvehirmu, mida ta tänasel päeval kohati väga koomiliseks peab

Teet ja Kristjan viisid saatekülalisega läbi mängu, kus Liisil tuli enda kohta põnevaid fakte avalikustada. Teet uuris Liisi käest, mis oli tema lapsepõlvehirm, millest ta tänaseks üle on saanud. Küsimuse peale muutus lauljanna esialgu eriti lustlikuks. “Ma räägin maitseainest, eksole,” tundis Liis, et peab enne hirmu väljaütlemist selgitama. “Ma kartsin tilli,” tunnistas lauljanna. “Mulle ei meeldinud see lõhn, mulle ei meeldinud see maitse,” rääkis Liis ning tõdes, et tema vanaemale meeldis seda maitsetaime igale poole toidule panna. Viisaka lapsena ei tahtnud lauljatar vanaemale ka öelda, et talle till tegelikult ei maitse.

Tänaseks päevaks on lauljanna lapsepõlvehirmust üle saanud. “Nüüd ma olen suur tüdruk ja nüüd me oleme sõbraks saanud.

Kõige ebaõnnestumast kohtingust ei osanud Liis midagi rääkida, sest lauljanna sõnul ei ole selliseid kohtinguid tal ette tulnud. “Mingit rõvedust ei ole olnud. Ma arvan, et see rõvedus jääks meelde,” ütles Liis.

Teet uuris ka mõne painava unenäo kohta, mida Liis aeg-ajalt unes näeb. “Mul on väiksest peale selline unenägu, et ma olen mere peal, näiteks paadi peal, ja ma näen, kuidas tsunami tuleb minu suunas,” rääkis laulja ning lisas, et sellist unenägu näeb ta tavaliselt siis, kui tal on elus mõni pingelisem periood. “See on kõige hirmutavam asi üldse,” tõdes Liis ja palus, et keegi unenägude seletaja talle helistaks ning selgitaks.

"Teet, Kristjan ja sõbrad" on eetris igal reedel kell 21.00

Kommentaarid puuduvad