Kes kelle südame võitis? Superstaarisaate finalistide vahel oli enne saadet lühikene suveromanss

uudised.ee

Staarisaate finalist Maribel Vääna avaldas Kroonikale, et tal on olnud lühikene romanss saate finalisti Marten Põldmetsaga. Noored kohtusid selle aasta suvel, kuid peale tutvumist selgus üsna ruttu, et kokku nad siiski ei sobi. 

“Kohtusime suve alguses Rapla laadal HooviOTT. Laada sünnipäeva puhul esines Marten seal oma bändiga. Istusin ema ja väikse õega lava ees ja jäin oma tantsuliigutustega talle silma,” rääkis Vääna Kroonikale. Vääna sõnul jäid nad peale kohtumist suhtlema, aga üsna kiiresti selgus, et nad on liiga erinevad inimesed. 

“Martenile ei meeldi, kui inimesed on pealetükkivad, ja mina olin tema jaoks liiga pealetükkiv,” tõdes Vääna. 

Hetkel on Väänale silma jäänud üks teine superstaarisaate finalist, aga noormehe nime soovib ta jätta saladuseks. “Saame väga hästi läbi, ta on toetav, jagab komplimente ja on väga võluv,” rääkis lauljatar Kroonikale.  

Loe lähemalt Kroonikast.

 

Kommentaarid puuduvad