Ootamatu! Superstaarisaatest langesid välja kaks favoriidiks peetud võistlejat

uudised.ee

Täna toimus ''Eesti otsib superstaari'' teine finaalsaade, kus üheksa osalejat esitasid pala pühendusega oma kallile inimesele. Sel korral pidi saatest lahkuma kaks finalisti ja hääletustulemusi teada saades oli olukord väga ootamatu. Nimelt purunes teekond superstaari tiitlile Diana-Maria Toomingal ja Marten Põldmetsal.

Diana Maria oma erilise hääle ja stiiliga ning Marten oma mõnusa energia ja musikaalsusega jätsid kindlasti juba suure märgi maha. Paraku pidi sel korral lahkuma kaks finalisti ja esmalt jõudsid publikuhääletuse tulemusena jõudsid ohukolmnurka Andreas Pall, Marten Põldmets, Diana Maria Toomingas.

Saatest pääsesid edasi: Andreas Pall, Alika Milova, Maribel Vääna, Wanda-Helene Ollep, Märten Männiste, Tiina Adamson ja Ingmar Erik Kiviloo.

Soovime Dianale ja Martenile palju edu muusikamaailmas ja kohtume nendega taas superfinaalis!

Kommentaarid puuduvad