Staarisaate stilist Karolin Kuusik: kohtunike riietamise puhul on teatud eripärad

uudised.ee

Karolin Kuusik on inimene, kes on riietanud staarisaate algusaegadest kõiki superstaare ja kohtunike. Uurisime lähemalt, mis on selle töö juures kõige suurem väljakutse, kes on tema meelest sellel hooajal kõige stiilsem finalist ja kuidas kogu rõivastilistika on ajaga muutunud.

”Sellel hooajal on väga erinevad persoonid. Tegelikult on nad väga erineva stiiliga, ma väga naudin seda, nad ei konkureeri üksteise riietele, kuidagi loomulikult tuleb see otsus, mis täpselt kellelegi selga sobib,” avaldab Kuusik.

Tema sõnul tuleb riietust valides arvestada eelkõige laulja endaga. ”Pean mõtlema selle peale, et teles oleks kõik ilus ja samuti ka loo valikuga. Need kolm asja peaks kokku langema. Ühtlasi ei tohi olla artistid üksteisele väga sarnased,” räägib Kuusik.

Kuula intervjuud Karolin Kuusikuga videost, kes ühtlasi avaldab, kes on tema meelest kõige stiilsem finalist.

Kommentaarid puuduvad