Staarisaatest välja langenud Diana Mariast me veel kuuleme: ma ei saa elada ilma rokkmuusikata!

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' teises finaalsaates pidi lahkuma kaks finalisti ja hääletustulemusi teada saades oli olukord väga ootamatu. Nimelt, purunes teekond superstaari tiitlile Diana Maria Toomingal ja Marten Põldmetsal.

Diana Maria oma erilise hääle ja stiiliga jääb meelde paljudele. Ka tema enda jaoks oli välja langemine ootamatu. ’’Olen natukene šokeeritud küll. Ma arvasin, et üks või paar finaali ma siiski pääsen veel edasi,'' ütles Diana vahetult pärast saadet.

''Kindlasti ma tahan edasi rokkmuusikat teha, sest ma lihtsalt ei saa elada ilma selleta. Soovin välja anda singleid, albumeid ja teha kontserte. Ma usun, et mu unistused saavad teoks,'' ütleb Diana optimistlikult.

Ühtlasi paljastas Diana, et talle on tehtud mitmeid koostööpakkumisi, millele ta hakkab õige pea vastama. Ta täpsemalt neid avaldada ei saa, aga lubab, et õige pea kuuleme neist. Soovime Dianale kõrget lendu! 

Kuula kogu intervjuud temaga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad