Mihkel Raud ennustab, kes võib staarisaate ära võita: see tunne võib olla petlik, aga…

uudised.ee

Mihkel Raud on ''Eesti otsib superstaari'' finaalsaateid jälginud kodust televiisorist. Eilse Diana väljalangemise kohta ütleb veterankohtunik, et see on selle saate paratamatus, kuid tal on siiralt kahju, et tal ei õnnestunud Dianat näha live-bändiga laval.

Mihkel Rauda on finaalsaadetes asendanud Heidy Purga ja Rein Rannap. Just sel põhjusel, et Raud nakatus nädal aega tagasi koroonaviirusesse. ‘’Mina tunnen ennast praeguseks juba hästi. Põdesin selle viiruse läbi ja olen kenasti taastumas,’’ sõnas Raud.

Eile pidi saatest lahkuma kaks finalisti ja hääletustulemusi teada saades oli olukord väga ootamatu. Nimelt purunes teekond rokihäälega Diana Maria jaoks. ‘’Kindlasti oli see Diana tulistele fännidele šokk ja ootamatus, aga saate loogika on taaskord selline, et see osaleja, kelle poolt kõige vähem helistatakse, see kahjuks peab lahkuma. Ju neid helistajaid polnud siis eile õhtul tema poolt piisavalt palju,’’ arvab Raud.

Kuid tal on väga kahju, et Dianat stuudiost live-bändiga laval ei näinud. ‘’Mul on tõesti kahju, et see mul ei õnnestunud, aga loodus jõudis kahjuks vahele. Kuid jah, väljalangemine on paratamatus ja seda juhtub ka edaspidi. Ma ei ole selle üle rõõmus, aga nii ta on,’’ tuletas Raud superstaatisaate reegleid meelde.

Ta tõdeb, et muidugi on see osalejatele endale väga raske ja ebameeldiv. ‘’Alati tekitab kellegi väljakukkumine halbu ja negatiivseid tundeid, aga selles saate loogika seisnebki,’’ sõnas Raud. Ta tõdeb, et televiisorist vaadates on tal tekkinud teatud tunne, kes finalistidest võiks väga kaugele jõuda. ‘’Aga teisalt see tunne võib olla ka petlik ja ma hetkel jätan selle välja ütlemata.’’

Kommentaarid puuduvad