Rein Rannapi lemmik langes välja: see on täielik tehniline viga, et see juhtuda sai

uudised.ee

Eile võttis ''Eesti otsib superstaari'' finaalsaates kohtunikelaua koha sisse ka andekas helilooja, pianist ja muusik Rein Rannap. Tema jaoks oli võimsa rokihäälega Diana-Maria number üks ja nüüd on tal väga raske soovitusi anda, kelle poolt edasi hääletada.

''Eesti otsib superstaari'' teisest finaalsaatest pidi lahkuma kaks finalisti ja hääletustulemusi teada saades oli olukord väga ootamatu. Nimelt purunes teekond superstaari tiitlile Diana-Maria Toomingal ja Marten Põldmetsal. Rein Rannapi sõnul on see lausa tehniline viga, et Diana teekond superstaari tiitlile lõppes.

''Praegune hooaeg on väga tugev. Ma usun, et pikem vahe kahe saatesarja vahel, on aidanud kaasa sellele, et tuleb küpsemaid lauljaid,'' lausub Rannap. Kui Rannap peaks võrdlema seda hooaega eelmistega, siis kõige suurem erinevus on see, et esimene eelvoor oli varasemate saadetes alati nõrk ja ebakindel. ''Seekord ma vaatasin üle enne siia tulekut ja see oli hämmastav, et esimeses eelvoorus oli lauljatel justkui kõik juba paigas ning olemas,'' märgib ta.

Vaata Rein Rannapi intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad