Staarisaatest välja langenud Marten: pean tööandjale helistama ja küsima, kas ma lähen tööle või mitte

uudised.ee

”Eesti otsib superstaari” teises finaalsaates pidi lahkuma kaks finalisti ja hääletustulemusi teada saades purunes teekond ka Marten Põldmetsa jaoks. Noormehe sõnul peab ta esimese asjana oma tööandjalt uurima, kas ta uuel nädalal läheb tööle või mitte.

Pärast saatest välja langemist tunneb Marten end siiski hästi. ‘’Ma ei ole otseselt kurb, kõik on tegelikult hästi. Minu jaoks oli see teekond üldse suur üllatus. Ma ei plaaninud siia tulla, aga mulle anti hea tõuge ja mind õpetati ning koolitati,” räägib Marten oma teekonnast staarisaatest. Ta on tohutult õnnelik, et ta nii kaugele jõudis.

Aga mis edasi? ”Ma pean homme hommikul helistama oma tööandjale ja küsima, kas ma tööle lähen või mitte,” ütleb noormees. Seda kas Marten ka edasi laulab, saame ilmselt teada tulevikus.

Vaata Marten Põldmetsaga intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad