Kethi Uibomägi ei luba staarisaatest väljalangenul mikrofoni nurka visata: Marten, mis jutt see on?

uudised.ee

"Seitsmestes" käisid eile külas pühapäeval staarisaatest väljalangenud finalistid Diana-Maria Toomingas ja Marten Põldmets. Noored lauljad arutlesid selle üle, mis võis pühapäevases saates minna valesti ja miks rahvas neid edasi ei hääletanud.

Diana-Maria usub, et vaatamata teekonna lõpule staarisaates, on tema tulevik täis muusikat – singlid, albumid ja kontserdid suurtel lavadel. Muusikast lauljatar kindlasti ei eemaldu.

Marten Põldmets ei osanud täpselt öelda, mis tulevik tuua võib. Saatejuht Marek Lindmaa uuris, kas Martenil on taas plaan jalgpalliga tõsisemalt tegelema hakata, sest ta on varesemalt seda harrastanud. Kolleeg Kethi Uibomägi ütles aga Martenile, et ta ei tohi mikrofon nurka viskata ja jalgapalli juurde tagasi minna. "Sa oled liiga andekas laulja," tõdes Kethi. 

Vaata finalistide intervjuud ja seda, kuidas Marten laulmise ja jalgpalli trikkidega ühel ajal hakkama saab, videost:

Kommentaarid puuduvad