Kuula originaalesitust! Birgit Sarrap ütles pisarsilmis, et Maribeli seade rikkus tema jaoks olulise laulu

uudised.ee

Pühapäevase "Eesti otsib superstaari" finaalsaate teema oli "See laul on Sulle". Ehk noored pidid pühendama oma esituse olulisele inimesele. Finalist Maribel Vääna esitas loo oma kallile õele ja ta valis Walt Disney multikast ''Coco'' väga liigutava pala ''Pea meeles mind''. Kui teised kohtunikud jagasid Maribelile kiidusõnu, siis Birgit ütles pisarsilmis, et tema jaoks rikkus see seade olulise tähendusega laulu.

Koit Toome sõnul oli tegu südamliku, armsa ja sooja numbriga. ''Sa oled nii särav isiksus, sind on nii tore ja huvitav vaadata. Armas valik selle loo puhul. Ma ikka imestan, kuidas sa nii madalaid noote saad laulda, aga minu meelest olid stabiilne ja tuli kenasti välja,'' ütles Koit tagasisidena. Rein Rannapi sõnul on samuti Maribelil täispakett olemas, aga tema hinnangul jäi õrnusest ning hellusest selle loo esitamise puhul puudu. ''Selline eriline ja ebatavaline laul oleks vajanud veel erilisemat esitust,'' märkis Rannap.

''Erinevalt Koidust ja Reinust tean mina seda lugu väga hästi. See on üks väheseid lugusid maailmas, mis on.. Mul on siiamaani selline tunne, et mul tahavad pisarad tulla, sest see on multikas, mida ma lastega olen sadu kordi vaadanud ja see on minu jaoks Disney üks lemmikuid multikaid,'' avaldas Birgit.

Ta lisas, et iga kord, kui tema lapsed seda multikat vaatavad, siis tahab tal pisar silmanurka tulla. ''Täna ma pettusin selles seades. Te tegite tõeliselt kurvameelsest ja tõsisest loost sellise rõõmsameelse lastelaulu, aga tegelikult see pole üldse selline. Teatud lugudega seda teha ei tohi, aga võib-olla on see ainult minu isiklik tunne. See tekitab mulle seda tunnet, et mis siis saab, kui mind minu laste jaoks ei ole. See on minu jaoks hästi sügav lugu,'' avaldas Birgit pisarsilmis. 

 Walt Disney multikast ''Coco'' väga liigutavat pala ''Pea meeles mind'' saad kuulata siit:

Kuula Maribel Vääna esitust uuesti siit:

Kommentaarid puuduvad