Luisa Rõivas on ühiskonna käitumisest nördinud: inimeste egoistlikkuses olen küll väga pettunud

uudised.ee

Ajal, mil Eesti on koroonanakatumise poolest maailma tipus ning taas võetakse kasutusele karmimad piirangud, on nii mõnigi avaliku elu tegelane otsustanud sõna võtta. Sealhulgas ka lauljatar Luisa Rõivas, kes kutsub inimesi üles mõistmisele.

Kui esmalt oma soovib Luisa oma postituse alguses ilusat algavat uut veerandit, siis hiljem tõdeb ta, et üks tema lastest sai kooli minna. Juhul, kui seda poleks juhtunud, oleks ta pidanud koos vaheajaga kodus veetma ligi neli nädalat.

"Teeme endast kõik, et meie pere pisemad, keda vaktsineerida ei ole võimalik, püsiks terved, ja kellele igasugu hingamisteede haigused siiani midagi head ei ole toonud, pigem paar kiirabi külastust ja haiglas veedetud ööd," nendib Rõivas, kelle sõnul on nad perega vaktsineeritud ja kontakte pigem vältinud.

"Sul on tervislikul põhjusel soov mitte vaktsineerida või mingil muul soovil. Ma ehk lepin sellega, ei karju ega tee plakateid, et see kohati mulle arusaamatuks jääb, aga mis värk nüüd selle testimisega on?" küsib ta imestusega.

"Ei meeldi koolis või tööl käia? Selleks on koduõpe, samamoodi saab teha avalduse koolile nagu testist keeldumisega ja juba saadki kodus olla," sõnab ta. Luisa soovib väga, et tema laps käiks koolis, sest ta ise ei ole kindlasti niivõrd pädev, et 6. klassi teemasid talle seletada.

"Kasvaks nüüd suureks ja saaks need asjad kuidagi joonele, elaks ja teeks tööd ja võtaks ühiskondlikult vastutuse," märgib ta, öeldes, et ta ei ole tekkinud olukorra üle sugugi uhke. Pigem on tal häbi.

Loe täispikka postitust:

Kommentaarid puuduvad