Unistused on täitumiseks! Proua Elvira sai endale kauaigatsetud kingituse

uudised.ee

Mõned nädalad tagasi tutvustasime Seitsmestes üht vitaalset vanaprouat, kes peab Laitsemäe kauplust. Kuna kaubanduse pidamine ei too suurt tulu, siis oli proual üksi unistusi saada ubadega kohvimasin.

Kuid unistused on vajalikud selleks, et need täituda saaks! Laitsemäe poepidaja, 81-aastane Elvira sai endale täna LINKlaw advokaadibüroo ubadega kohvimasina, sest bürool oli ideaalses töökorras masin lihtsalt üle. Proua oli kauaigatsetud kingituse üle tohutult tänulik ja kavatseb nüüd hakata kohvi ka poes müüma. Enne aga võttis Elvira oma südameasjaks masina kasutamine korralikult selgeks õppida ning selleks olid tal juba endale abilinegi leitud.

Vaata Seitsmeste klippi!

Aitäh kõigile, kes Elvirale masinat pakkusid ja proua tegemistele kaasa elasid! Proua Elvira oma uue kohvimasinaga:

Kommentaarid puuduvad