Video! Superstaarisaate Alika tegi teismelisena oma häälega isegi Ithaka Mariale silmad ette

uudised.ee

Superstaarisaate kaheksanda hooaja finalistide hulka on jõudnud ka 19-aastane Alika Milova, kes on pärit Narvast, aga on kuus aastat elanud juba Tallinnas. Noor neiu esines 2015. aastal Laulukarusselli poolfinaalis, kus ta esitas koos Ithaka Maria "Hopa'pa-rei". Vaata kogu esitust lähemalt videost.

Pole kellelegi üllatus, et juba aastaid tagasi oli Alika hääl võimas. Ta on muusikaga tegelenud terve oma elu. Ühtlasi rääkis ta meile, et mäletab oma lapsepõlvest eredalt seda, kui ta nelja-aastasena veetis aega oma vanaisaga, kes küsis temalt kogu aeg automarke. Kui Alikal oleks võimalik olla üks päev keegi teine, siis ta oleks enda koer. ’’Mind huvitab, mis tema peas toimub. Mida ta mõtleb ja mida tahab mulle öelda,’’ räägib noor lauljatar naljatades.

Kuula Alika vastuseid küsimusele lähemalt videost!

Superstaarisaate kaheksanda hooaja finalistide hulka on jõudnud ka 19-aastane Alika Milova, kes on pärit Narvast, aga on kuus aastat elanud juba Tallinnas. Noor neiu esines 2015. aastal Laulukarusselli poolfinaalis, kus ta esitas koos Ithaka Maria “Hopa’pa-rei”. Vaata kogu esitust lähemalt videost.

Pole kellelegi üllatus, et juba aastaid tagasi oli Alika hääl võimas. Ta on muusikaga tegelenud terve oma elu. Ühtlasi rääkis ta meile, et mäletab oma lapsepõlvest eredalt seda, kui ta nelja-aastasena veetis aega oma vanaisaga, kes küsis temalt kogu aeg automarke. Kui Alikal oleks võimalik olla üks päev keegi teine, siis ta oleks enda koer. ’’Mind huvitab, mis tema peas toimub. Mida ta mõtleb ja mida tahab mulle öelda,’’ räägib noor lauljatar naljatades.

Kuula Alika vastuseid küsimusele lähemalt videost!

Kommentaarid puuduvad