Eksperiment! Kui palju raha on võimalik teenida toidukullerina?

uudised.ee

Kristel Aaslaid, Tuuli Rand ja Gita Siimpoeg kehastusid seekord Wolti kulleriteks ja võistlesid, kes tunni aja jooksul kõige rohkem raha suudab teenida. Tüdrukud jõudsid tunnis teha keskmiselt kaks kuni kolm tellimust.

Tuuli Ranna sõnul peaks iga inimene selle üks kord elus ära proovima, et saada aru, kui raske tööga on tegelikult tegu. ”Tunni aja jooksul jõudsin mina kaks tellimust vastu võtta ja ära teha, aga ma loodan, et saan plusspunkte selle eest, et olin esimesena kohal,” rääkis Tuuli. Kristel Aaslaidil juhtus kullerina kardetuim äpardus, nimelt võttis ta Ülemiste Blenderist kaasa vale tellimuse.

Vaata meeleolukat videot ja seda, kui palju teenisid tüdrukud Wolt’i kulleritena tunni ajaga:

Kommentaarid puuduvad