''Laager'' sundis osalejaid tegema ekstreemsusi! Lii: ma ei taha seda kaamerate ees teha

uudised.ee

Seekordses "Laagri" episoodis võetakse ette üsnagi radikaalne rituaal keha puhastamiseks. Nimelt peavad osalejad jooma suurtes kogustes soolaveelahust, et sellega oma sisikond puhtaks saada. 

Teejuht Margus Sarmeti sõnul on kogu protsess nii äkiline, et osalejatel pole isegi mõtet pükse kanda, sest lahus tõmbab inimesel põhja täiesti alt ära ja aitab sisikonda ning soolestikku puhastada. "Veelahust tuleb juua seni kaua, kuni väljaheiteks on ainult vesi," õpetab ta.

Kuigi rituaal nägi esialgu ette, et seda tehakse üheskoos, on see nii mõnegi osaleja jaoks vastuvõetamatu. Lii tunnistab, et pole nõus seda kaamerate ees üldse tegema ja kasutab selleks privaatkäimlat.

Vaata hullumeelset rituaali videost!

Seekordses “Laagri” episoodis võetakse ette üsnagi radikaalne rituaal keha puhastamiseks. Nimelt peavad osalejad jooma suurtes kogustes soolaveelahust, et sellega oma sisikond puhtaks saada. 

Teejuht Margus Sarmeti sõnul on kogu protsess nii äkiline, et osalejatel pole isegi mõtet pükse kanda, sest lahus tõmbab inimesel põhja täiesti alt ära ja aitab sisikonda ning soolestikku puhastada. “Veelahust tuleb juua seni kaua, kuni väljaheiteks on ainult vesi,” õpetab ta.

Kuigi rituaal nägi esialgu ette, et seda tehakse üheskoos, on see nii mõnegi osaleja jaoks vastuvõetamatu. Lii tunnistab, et pole nõus seda kaamerate ees üldse tegema ja kasutab selleks privaatkäimlat.

Vaata hullumeelset rituaali videost!

Kommentaarid puuduvad