Saatuslik kommentaar! Rein Rannap siunas väljalangenud Martenit: ära laula karaoket!

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' teises finaalsaates pidi lahkuma kaks finalisti ja hääletustulemusi teada saades purunes teekond ka Marten Põldmetsa jaoks. Tema esinemisele andsid üsna karmi hinnangu ka kohtunikud, nende seas Rein Rannap, kes võrdles Martenit tantsiva kooripoisiga.

"Ära laula karaoket! Seda tehakse enda lõbuks ja muuseas, aga kui sa tahad olla päris laval, siis ehedus ja jõud peab voolama läbi sinu kuni kõige viimase kuulajani välja," põrutas ta staarihakatisele. Kas seesamune kommentaar võis ka saada saatuslikuks Marteni väljalangemisel?

Vaata Marteni esitust ja kohtunike kommentaare videost!

”Eesti otsib superstaari” teises finaalsaates pidi lahkuma kaks finalisti ja hääletustulemusi teada saades purunes teekond ka Marten Põldmetsa jaoks. Tema esinemisele andsid üsna karmi hinnangu ka kohtunikud, nende seas Rein Rannap, kes võrdles Martenit tantsiva kooripoisiga.

“Ära laula karaoket! Seda tehakse enda lõbuks ja muuseas, aga kui sa tahad olla päris laval, siis ehedus ja jõud peab voolama läbi sinu kuni kõige viimase kuulajani välja,” põrutas ta staarihakatisele. Kas seesamune kommentaar võis ka saada saatuslikuks Marteni väljalangemisel?

Vaata Marteni esitust ja kohtunike kommentaare videost!

Kommentaarid puuduvad