TV3 heategevussaade “Inglite aeg” saab tänavu uue särava saatejuhi

uudised.ee

Iga aasta jõuab jõuludel TV3 ekraanile heategevuslik saade "Inglite aeg", mida muidu juhtis Keili Sükijainen. Tänavu juhib saadet aga uus ja värske telenägu Tuuli-Ann Freienthal, kes on juba sillutanud tee televaatajate südamesse. 

Tuuli-Ann Freienthal on viimased paar aastat töötanud TV3 uudistesaate ja varasemalt eetris olnud "Duubli" heaks. Sel sügisel juhtis ta ka saadet "Kuhu nad kadusid?", millele on kevadel oodata ka uut hooaega.

Tuuli-Ann kinnitab, et “Inglite aja” formaat on aastate jooksul juba nii kinnistunud, et suuri muudatusi ei planeerita ja saate põhimõte on endine. "Fookuses on inimesed meie endi keskelt, keda saame üheskoos aidata. Saatejuhist kordades tähtsamad on osalejad, kelle pärast me üleüldse “Inglite aega” teeme ja seetõttu keskendume praegu koos meeskonnaga just nende inimeste leidmisele, kes “Inglite ajast” abi võiksid saada," sõnab ta.

 

Uus saatejuht usub, et Eesti inimesed on südames väga head ja seda kinnitab ka saade. "Kõigil inimestel ei lähe võrdselt hästi, aga ometi suudetakse vajadusel mõne nädalaga kokku korjata sadu tuhandeid eurosid - inimesed annavad oma võimaluste piires, mis vähegi anda on. “Inglite aja” saade näitab, et me oleme küll väikesed, aga siiski piisavalt suured, et üheskoos kellegi jaoks mäed liikuma lükata," sõnab ta ning lisab, et eestlane tihtipeale ei julge küsida abi, mistõttu on oluline neid abivajajaid ka märgata.

"Inglite aeg" on Tuuli-Anni enda sõnul mõeldud just neile inimestele, kes enam omal jõul oma murekoormaga toime ei tule ning kes ehk isegi ei oska abi paluda. "Jõulude eel oleme avatumad igasugusele heategevusele, aga ma usun, et see saade võiks olla midagi, mis paneb meid mõtlema, kuidas saaksime olla teineteise jaoks olemas läbi aasta. Kasvõi pisikeste märkamistega, püsiannetustega või vabatahtlikuna abi pakkumisega ka sellel ajal, mil üldine foon seda esile ei too. See saade annab paljudele inimestele selle hea esmase andmisrõõmu ja emotsiooni."

"Just praegu on see hetk, mil ootame, et inimesed annaksid märku, kui nad vajavad abi või teavad kedagi, kes on katsumuste küüsis. Ükski palve või mure, mis kellegi hingel on, pole liiga väike või suur - terviseprobleemidest, elu ootamatustest, lähedaste või kodu kaotusest kuni kogukonnas laiuva mureni välja. Just see mõte, tegu või inimene, kes praegu pähe turgatab, võibki olla see, kelle jaoks “Inglite aja” saate abi võib tuua oodatud elumuutuse," kutsub Tuuli-Ann üles kõiki andma märku just nendest inimestest, keda "Inglite aja" saade võiks aidata ja toetada.

Kommentaarid puuduvad