Tuuli-Ann Freienthal avaldas ''Kuhu nad kadusid?'' saate kohta uue detaili

uudised.ee

Täna käis Star FM-i hommikuprogrammis külas TV3 saatejuht Tuuli-Ann Freienthal, kes rääkis lähemalt, kuhu kadus saade "Kuhu nad kadusid?". Lisaks räägiti uuest "Inglite aja" saatest ja sellest, kuidas abivajajaid aidata saab.

''Minult taheti ühte saadet kadunud Eesti inimestest ja see ka telliti. Juhtus nii, et mul tulid head ja pikad intervjuud, seega ma ütlesin Urmas Eero Liivile, et äkki me teeksime hoopis kaks saadet. Ta oli sellega nõus. Võin saladuskatte all ka öelda, et me teeme uusi osasid järgmisesse telehooaega,'' rääkis Tuuli-Ann raadioeetris.

Iga aasta jõuab jõuludel TV3 ekraanile heategevuslik saade ''Inglite aeg'', mida hakkab juhtima sel aastal just tema. Tuuli-Ann kinnitab, et “Inglite aja” formaat on aastate jooksul juba nii kinnistunud, et suuri muudatusi ei planeerita ja saate põhimõte on endine. "Fookuses on inimesed meie endi keskelt, keda saame üheskoos aidata. Saatejuhist kordades tähtsamad on osalejad, kelle pärast me üleüldse “Inglite aega” teeme ja seetõttu keskendume praegu koos meeskonnaga just nende inimeste leidmisele, kes “Inglite ajast” abi võiksid saada," sõnab ta.

Tuuli-Ann on ka ise püsiannetaja. ''Mulle tegelikult ei meeldi seda välja öelda. Oluliselt tähtsam on see tegevus. Kuid üks asi annetamise juures on emotsioon ja selle saate juures tekibki emotsioon ning selle najal inimesed teevad oma otsuse. Olen kuulnud, et justkui annetamine ja investeerimine on vastuolus. Tegelikult ju nii päris ei ole. Annetamisega ka investeerime. See, et me õigel ajal panustame, hoiame ära seda, et riik peab tulevikus kedagi aastaid üleval pidama. Seega tuleb hästi läbi mõelda, kuhu annetada,'' räägib ta.

Lisaks tuleb intervjuust välja, et Tuuli-Ann on töötanud kaubanduskeskuses ja olnud justnimelt see inimene, kellest paljud proovivad mööda hiilida. Mis tööd ta täpsemalt tegi, kuula juba lähemalt Star FM-i intervjuust.

Star FM-i hommikuprogramm on järelkuulatav siit.

 

Kommentaarid puuduvad