Mart Sanderi filmis mängima pidanud Brigitte Susanne Hunti ekraanil ei näe: sorry, Brigitte, aga nii läkski!

uudised.ee

Eile esilinastus Mart Sanderi uus film “Kennedy intsident”. Algselt oli ühe peosatäitja rolli kirjutanud Sander sisulooja Brigitte Susanne Hundile, kuid tema rolli sai endale hoopis teine näitlejanna. 

Mart Sanderi sõnul kirjutas ta Kennedysse armunud Maali rolli väga konkreetselt Birgitte Susanne Hundile. “Brigitte aga kunagi ei saanud, kunagi polnud tal aega, tal olid teised projektid. Siis ta ütles, et ta enam üldse ei taha näidelda, ” rääkis Sander.

Sanderi sõnul otsustas ta lõpuks otsida uue näitleja, kes võiks olla veel paremgi. “Ja sorry Brigitte, aga nii läkski,” tähendas Sander. Maali rolli osatäitjaks sai Britt Kõrsmaa, kes osutus režissööri hinnangul palju huvitavamaks karakteriks.

Filmis proovivad Kennedy armastust võita Maali ja Monika. Monikat kehastab sarjast “Litsid” tuntud näitleja Lisette Pomerants. Britt Kõrsmaa ja Lisette Pomerants on režissööri hinnangul väga erinevad vastanduvad karakterid.  “See annab sellelle armukolmnurgale tõelise sirina,” tõdes režissöör.

Kui Brigitte ja Lisette oleksid olnud Sanderi hinnangul sarnased tüpaažid, siis Britt on tema sõnul nagu teisel planeedilt.

Vaata intervjuud režissööriga:

Kommentaarid puuduvad