Tohoh! Mart Sander meenutab Kennedy osatäitja reaktsiooni pakutud palgale: ta oli niivõrd endast väljas

uudised.ee

Mart Sanderi uues filmis "Kennedy intsident" peaosa mängiv inglise näitleja oli oma töötasust teada saades täiesti endast väljas, sest ei osanud oodata, et Eestis näitlemise eest nii suurt palka võidakse maksta.

Eile esilinastus Mart Sanderi uus ajalooline suurfilm "Kennedy intsident", mis räägib Ameerika Ühendriikide president Kennedy noorepõlve reisist ja seiklustest Tallinnas. Algselt soovis Sander, et Kennedy rolli täidaks Arnold Schwarzeneggeri poeg, kuid režissööri sõnul oli tema palgaootus liiga suur. 

Sander leidis uueks osatäitjaks inglise näitleja Ben Walton-Jonesi, kes Sanderi sõnul hoopis teist meelt oli. "Kui ta tuli ja sai teada, mis tema palk on, siis ta oli niivõrd endast väljas, " teatas Sander. "Kuidas see on võimalik, et ma saan näitlemise eest nii palju raha?" oli inglise näitleja üllatus olnud. Sanderi arvates ei osanud Walton-Jonesi oodata, et Eestis näitlejateliidu palgad nii korralikud võivad olla. 

"Ilmselt ostan Lamborghini, jahi ning kutsun sinna peale palju naisi," rääkis Walton-Jones lustlikult, kui tema käest küsiti, mis ta oma palgaga teha plaanib. Siiski lisas näitleja, et tegelikult ei ole ta veel selle peale mõelnud, aga tõnenäoliselt investeerib aktsiatesse. Inglise näitleja ei välista ka Eesti aktsiatesse investeerimist, sest Eesti hakkas talle väga meeldima ning ta plaanib siia juba varsti tagasi tulla. 

Vaata intervjuud Kennedy osatäitja Ben Walton-Jonesiga videost:

 

 

Kommentaarid puuduvad