Elina Born avaldas, kes on tema lemmik superstaarisaate osaleja: ta on nii äge!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas Elina Born, kes äsja peale 2-aastast pausi naases muusikamaastikule oma värske soolosingliga “Linnuteid”. Saatejuhid uurisid lauljatarilt, millega ta pausi ajal tegeles ja millised on tema emotsioonid seoses värske superstaarisaatega.

Elina läks hiljuti oma kallimast lahku, mis lauljatari sõnul oli igati rahumeelne ja sõbralik - kuigi mõlemad armastasid teineteist ja ühtegi kaklust ega draamat polnud, ei näinud noored enam ühist tulevikku koos. "Ma küsin endalt iga päev, kuidas see võimalik on, aga näed, on," kirjeldab Elina.

Elina on tegelikult hariduselt kosmeetik ja tegeleb sellega ka igapäevaselt, ta teeb nii näohooldusi kui ka maniküüri. Lisaks soovib neiu omandada rohkem kogemust ja oskusi jumestuse valdkonnas, ent praegu loodab ta, et rohkem sellist pikka pausi muusikasse tal ei teki. "Vahepeal oli lihtsalt selline aeg, et ma ei tahtnud uusi lugusid teha. Ma olin selles punktis, et mis see minu elu mõte on? Kas mul tõesti lisaks laulmisele pole mitte midagi muud?" selgitab Elina oma loomingulist pausi.

Hetkel on käimas ka uus "Eesti otsib superstaari" hooaeg, mis Elina sõnul talle nostalgia asemel esimese hooga hoopis ärevuse ja hirmu peale tõi. Saadet jälgib ta aga suure põnevusega. "Hea meel on selle üle, et tüdrukuid on nii palju. Minul on kindel lemmik olemas - Alika Milova! Eks ma elan kõikidele kaasa," sõnab Elina.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad